Δωρεά πολυμηχανήματος στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα.


Σε δωρεά προς τον Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, ενός ελαφρά μεταχειρισμένου πολυμηχανήματος (εκτυπωτής - σαρωτής - φωτοτυπικό), προχώρησε κάτοικος του Μύτικα. Έτσι πλέον θα μπορούν επί τόπου στο Πνευματικό Κέντρο, να γίνονται κάποιες απλές εργασίες.

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε θερμά τον συμπατριώτη μας από τον Μύτικα για την δωρεά ενός πολυμηχανήματος (εκτυπωτής - σαρωτής - φωτοτυπικό) προς το Πνευματικό Κέντρο Μύτικα .Στη σημερινή δύσκολη εποχή, είναι αξιέπαινη και μείζονος σημασίας η συνδρομή συμπολιτών μας έτσι ώστε να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας το Πνευματικό Κέντρο Μύτικα .

    Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου»

    ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.