Δράση ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, από τον Σύλλογο Γυναικών Μύτικα.


Πραγματοποιήθηκε χτες Σάββατο 24 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία του Μύτικα, η πολύ όμορφη δράση ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα. Η δράση περιλάμβανε ήπιο πρόγραμμα Γυμναστικής, περίπατο, διατροφικές συμβουλές, τελευταία ιατρικά δεδομένα για το ca του μαστού.

Πήραν τον λόγο και μίλησαν:
  • Ο Αγροτικός Ιατρός του Κ.Υ. Μύτικα κ. Φώτης Παναγιωτόπουλος.
  • Η Δρ. Μαρία Σακουφάκη.
  • Ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Χρύσανθος Καϋμενάκης.
Ο Δήμος Ξηρομέρου εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ο οποίος μίλησε για την μεγάλη σημασία της ενημέρωσης και της πρόληψης, για ένα είδος καρκίνου ιάσιμου αν γίνει η πρόληψη έγκαιρα.
Επίσης παρόν στην εκδήλωση και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Βασίλης Πολύζος.
Τέτοιες δράσεις προαγωγής υγείας είναι πάρα πολύ σημαντικό να λαμβάνουν χώρα στον Δήμο μας και αξίζουν συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γυναικών Μύτικα και σε όλους τους συμμετέχοντες.
Υγεία να έχουμε και προχωράμε λοιπόν.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.