Η 6η Υ.ΠΕ. προχωρά προς την αποκατάσταση ελλείψεων του κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα Αιτ/νίας, για να ολοκληρωθεί και να καταστεί λειτουργικό.


Σε συνέχεια πρόσφατου άρθρου μας για το νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα (δείτε εδώ), σας ενημερώνουμε ότι οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι από την Τεχνική Υπηρεσία της 6ης Υ.ΠΕ. θα βγουν 3 εργολαβίες. Μία για τις εργασίες εξωτερικού χώρου 50.000 €, την οποία και αναφέραμε στο προηγούμενο δημοσίευμα μας, μία δεύτερη για κόμπακτ βιολογικό 50.000 € και μία τρίτη 100.000 € για τον εσωτερικό του χώρο και εξοπλισμό. Το συνολικό ποσό και για τις τρεις θα είναι 200.000 €.
Στόχος της 6η Υ.ΠΕ., να ολοκληρωθεί και να καταστεί λειτουργικό το Κ.Υ. Μύτικα.
Δική μας εκτίμηση, δεν ξέρουμε αν αυτό το ποσό επαρκεί ώστε να καταστεί το Κ.Υ. Μύτικα λειτουργικό και φρονούμε ότι θα πρέπει το Υπουργείο Υγείας να συνδράμει οικονομικά, για να ανοίξει το Κ.Υ. Μύτικα σωστά, ολοκληρωμένο και σύντομα.
Το Κ.Υ. Μύτικα από τον Ιούλιο του 2020, έχει περάσει στην διοικητική δικαιοδοσία της 6ης Υ.ΠΕ. και αυτή πλέον έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.