Παρεμβάσεις του Δήμου Ξηρομέρου στον ηλεκτροφωτισμό του Μύτικα.


Πηγή: Σελίδα Facebook Προέδρου Μύτικα
Δημήτρη Φάρρου.

Αλλαγή λαμπτήρων σήμερα....

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Οι εργασίες γίνονται με τον ηλεκτρολόγο και το καλαθοφόρο του Δήμου. Το καλαθοφόρο έγινε προμήθεια από την νέα δημοτική αρχή μεταχειρισμένο και βγήκε σε κυκλοφορία τον περασμένο Απρίλιο. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και απαραίτητο μηχάνημα, που μέχρι τώρα ο Δήμος Ξηρομέρου δεν διέθετε, αναγκαζόμενος στο πρόσφατο παρελθόν να μισθώνει από ιδιώτες καλαθοφόρο, ξοδεύοντας πάρα πολλά χρήματα.
Μάλιστα το καλαθοφόρο του Δήμου Ξηρομέρου, ζήτησε και το έχει δανειστεί και ο γειτονικός Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας, στα πλαίσια της καλής συνεργασίας των δύο γειτονικών Δήμων (έχουν δανείσει απορριμματοφόρο στον Δήμο μας).
Πληροφορούμαστε ότι σε όλους τους οικισμούς θα γίνουν παρεμβάσεις όσον αφορά τα ηλεκτρολογικά και τον ηλεκτροφωτισμό.
Ο δρόμος της δημοτικής αρχής είναι ένας: Οργάνωση, οικονομία, νοικοκυριό και στήσιμο υπηρεσιών που άπτονται της καθημερινότητας των δημοτών, για να αποκτήσουμε κάποια στιγμή έναν καθώς πρέπει Δήμο.
Η ανηφόρα είναι μπροστά και είναι πολύ μεγάλη, υπάρχουν δυσκολίες, εμπόδια, αντιξοότητες, υπάρχουν και λάθη, αλλά με πολύ δουλειά, πολύ δουλειά και πολύ δουλειά, αυτός ο Δήμος σύντομα θα αλλάξει και θα γίνει κανονικός.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.