Δημοπρατήθηκε η 1η από τις τρεις εργολαβίες για την αποκατάσταση ελλείψεων του Κ.Υ. Μύτικα.


Στις 27 Νοεμβρίου με σχετικό μας δημοσίευμα σας ενημερώσαμε ότι η 6η Υ.ΠΕ προχωρά προς την αποκατάσταση ελλείψεων του κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα Αιτ/νίας, για να ολοκληρωθεί και να καταστεί λειτουργικό, με την δημοπράτηση 3 εργολαβιών (δείτε εδώ).
Για την 1η εργολαβία που δημοπρατήθηκε 18 Δεκεμβρίου και αφορά την «Προμήθεια Υλικών & Εργασιών για την αποκατάσταση ελλείψεων του κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα Αιτ/νίας», με εκτιμώμενη αξία 50.000 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 40.322,58 €), σας ενημερώσαμε στις 2 Δεκεμβρίου (δείτε εδώ) και συνεχίζουμε την ενημέρωση σας, λέγοντας σας πως στον μειοδοτικό διαγωνισμό που διεξαχθεί για λόγους ταχύτητας, με την συνοπτική διαδικασία του άρθρου 117 του Ν. 4412/16, έχουμε οριστικό ανάδοχο και μπορείτε να δείτε εδώ στο σχετικό πρακτικό.
Με μία σύντομη αναδρομή, βλέπουμε ότι λάθη και παραλείψεις του πρόσφατου παρελθόντος, άφησαν το Κ.Υ. Μύτικα στην μέση, γιατί κάποιοι αντί να πράξουν το καθήκον τους ως φορέας υλοποίησης του έργου (Δήμος Ξηρομέρου, με την τέως δημοτική αρχή) και να προχωρήσουν στις απαραίτητες συμπληρωματικές μελέτες για την ολοκλήρωση του και την απορρόφηση του υπόλοιπου ποσού, ασχολούνταν με άλλα θέματα εσωτερικής φύσεως της δημοτικής ομάδας.
Τώρα το Κ.Υ. Μύτικα έχει περάσει στην διοικητική δικαιοδοσία της 6ης Υ.ΠΕ. και αυτή πλέον έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.