Το βίντεο από την ζωντανή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου. Αντίδραση του κ. Γαλούνη, για το τρόπο της αναφοράς της Επιτροπής Αγώνα και του Δήμου Ξηρομέρου, για έλεγχο στις μονάδες ιχθυοκαλλιεργειών από τις υπηρεσίες.


Το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, για πρώτη φορά από την ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, στην κατηγορία ''ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ'' και την επιλογή ''Live μετάδοση''.
Από το σημείο 12:46 ξεκινά το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο λόγω πολύ σοβαρής βλάβης στο ηλεκτρικό ρεύμα σε υποσταθμό της Αμφιλοχίας, διεκόπη οριστικά και κάποια τυπικά θέματα θα συζητηθούν δια περιφοράς αύριο.
Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να ακούσετε από το σημείο 26:20, μία ερώτηση του κ. Γαλούνη για την αναφορά της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας και του Δήμου Ξηρομέρου προς την Αποκεντρωμένη, για να πραγματοποιήσουν έλεγχο στις μονάδες, για τυχόν παραβιάσεις της άδειας τους, όσον αφορά τις αδειοδοτημένες μισθωμένες εκτάσεις των μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας και αυτές που πραγματικά καταλαμβάνουν.

6 σχόλια:

  1. αυτή η ζωντανή μετάδοση ανασταίνει και νεκρούς

    στον αφρό το λαυράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε τεως δημαρχε ,την υποθεση της ποαυ την χειριζεται απολειστικα η επιτροπη αγωνα η οποια οριστηκε με αποφαση της επιτροπης διαβουλευσης του δημου ξηρομερου , δηλαδη η τοπικη κοινωνια
    Επισης καμια μηνυση δεν εγινε όπως αναφερεται . ζητηθηκε το αυτονοητο να γινει ελεγχος στις μοναδες για τα στρεμματα τους αν εχουν παραπανω και υποβαθμιζεται το περιβαλλον και χανει χρηματα ο δημος . μηπως οσοι δεν το καναν μεχρι σημερα κανανε παραβαση καθηκοντος και πιθανον να εχουν χαθει χιλιαδες ευρω???
    Η επιτροπη αγωνα θα κανει ότι κρινει και απαιτειται για να σταματησει η ποαυ δινοντας λογο μονο στην κοινωνια και την δικη σας εξουσιοδοτηση να την κρατησετε για τις προσωπικες σας υποθεσεις
    Ήσασταν 13 χρονια δημαρχος και 12 κοινοταρχης αρχοντοχωριου ,και σας ξερουμε καλα όπως και οι ιχθυοκαλλιεργητες
    Αυτό που δεν εγινε 35 χρονια εγινε τωρα , να ελεγθει τι γινεται σε αυτό το τοπο και ακολουθουν και αλλα
    Οι νομοι δεν υπαρχουν για να ερχονται μονο και αλλα κλουβια όπως εσυ επιθυμεις
    Τα σπουδαια είναι μπροστα και καθησε στο παλατι σου και κρατα και την εξουσιοδοτηση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΎ ΠΡΏΗΝ ΔΉΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΠΉΓΕΣ ΤΗΝ Κ. ΝΤΙΝΑ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΆΧΘΗΚΕ Η Κ. ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και έβγαλε τότε ο συνδυασμός του {{Δυνατό Ξηρόμερο Πφώτα ο Πολίτης}} και ανακοίνωση στα μπλόκ
    ώς μέγα κατόρθωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ 11:34 ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ
    ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο τεως δεν μας τα λεει καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.