Η έντονη νεροποντή έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην Δ.Ε. Αλυζίας.


Μεγάλα προβλήματα στην Δ.Ε. Αλυζίας από την έντονη νεροποντή η οποία όπως μας είπαν οι γνωστοί μας κάτω, δεν σταμάτησε να βρέχει ούτε στιγμή όλη την νύκτα.
Τα προβλήματα εντοπίζονται από το ποτάμι του Βάρνακα που ξεχείλισε, δημιουργώντας προβλήματα στον οικισμό και σε όλο τον κάμπο της Αλυζίας και στον οικισμό του Μύτικα ο οποίος έχει γεμίσει με νερά.
Το κακό είναι ότι η έντονη βροχή συνεχίζεται.
Η πολιτική προστασία του Δήμου Ξηρομέρου και της Περιφέρειας μαζί με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, προσπαθούν να βοηθήσουν την κατάσταση, η οποία είναι πολύ άσχημη εξ αιτίας της καταρρακτώδους βροχής, η οποία έπεφτε για συνεχείς ώρες χωρίς διακοπή.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.