Το καραντί το καραντί θα μας μπατάρει....


Φωτογραφίες: Αναστασία Φερεντίνου.

Λόγω του άστατου καιρού με τους δυνατούς ανέμους και την φουρτουνιασμένη θάλασσα, το βαπόρι που είχε πορεία για Βόρεια στο Ιόνιο, επέλεξε για λόγους ασφάλειας να παρεκκλίνει κινούμενο κοντά στις ακτές, όπου απογωνίζει ο καιρός και πιθανόν να αγκυροβολήσει αρόδο μέχρι να περάσει η κακοκαιρία και κατόπιν να συνεχίσει το ταξίδι του.
Ευχαριστούμε την Αναστασία για τις φωτογραφίες, που τράβηξε από τον Μύτικα.

* Καραντί: Λέξη ναυτική. Είναι η θαλασσοταραχή που συνεχίζεται και μετά την κατάπαυση του ανέμου ή αλλιώς φουσκοθαλασσιά, κουφοθάλασσα ή αποθαλασσία.1 σχόλιο:

  1. Το πείσμα καί η δυναμική του ανθρώπου με βοήθεια τής τεχνολογίας να δαμάζει τα στοιχεία της φύσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.