Όχι στον στιγματισμό συνδημοτών μας.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Βασίλη Πολύζου - δημοτικού
συμβούλου Ξηρομέρου.

Ο Δήμος Ξηρομέρου πολύ σωστά και υπεύθυνα και στο πλαίσιο συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων του ενημερώνει τους δημότες του για τα τελευταία κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή μας, συνιστώντας ψυχραιμία και πίστη εφαρμογή των οδηγιών της επίσημης πολιτείας.
Η πανδημία του κορονοϊού πλήττει με κάθε τρόπο την παγκόσμια κοινότητα, με ένα τρομακτικό αριθμό θανάτων που αυξάνεται συνεχώς.
Σ' αυτή την δύσκολη στιγμή δεν στιγματίζουμε ανθρώπους, ούτε ψάχνουμε «αποδιοπομπαίους τράγους». Οι συμπολίτες μας που μπορεί να νόσησαν, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι δακτυλοδεικτούμενοι.
Στην εποχή που η κάθε πληροφορία μεταδίδεται με απίστευτη ταχύτητα, δεν αναπαράγουμε φήμες και κουτσομπολιά. Στεκόμαστε δίπλα στην επιστημονική κοινότητα, παρά τις ενστάσεις και τις διαφωνίες που μπορεί να έχουμε για την διαχείριση της πανδημίας και ακολουθούμε αυτά που λένε οι ειδικοί και μόνο αυτοί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.