Ένταξη στο ΠΔΕ της Περιφέρειας, της προτάσεως του Δήμου Ξηρομέρου, για την Β' φάση της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Αστακού, προϋπολογισμού 1.180.966,86 €.


Με δύο σχετικές μας πρόσφατες αναρτήσεις (δείτε εδώ και εδώ), σας είχαμε ενημερώσει για ένα πολύ σημαντικό προς ένταξη έργο για την πόλη του Αστακού, την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος για να εντάξει την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου (Β’ Φάση), προϋπολογισμού 1.180.966,86 €, σε χρηματοδοτικό εργαλείο.
Σήμερα ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, μέσα από την σελίδα του στο Facebook, ενημερώνει ότι το έργο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

-------------------------------

Πηγή: Σελίδα Facebook Δημάρχου
Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Ένταξη του έργου ανάπλασης παραλιακού μετώπου Αστακού (Β’ Φάση) με απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κο Φαρμάκη Νεκτάριο και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, για την αποδοχή χρηματοδότησης της πρότασης στο ΠΔΕ της Περιφέρειας.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω για την σκληρή δουλειά και την συνεργασία τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Ι.Π. Μεσολογγίου και Ξηρομέρου, και τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου.
Ένα έργο που θα ομορφύνει τον τόπο μας, αρχικού προϋπολογισμού 1.181.000 € περίπου.
Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλές ελλείψεις και προσπαθούμε κάθε μέρα να φέρνουμε αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της ένταξης.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.