Δράσεις ευπρεπισμού στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα από τα οκτάμηνα του Δήμου Ξηρομέρου (όχι από εργολάβους και με εντάλματα πληρωμής).


Πηγή: Σελίδα Facebook
Προέδρου Μύτικα.

Φωτογραφικό υλικό από την παρέμβαση των οκταμήνων (όχι εργολάβων με εντάλματα πληρωμής) του Δήμου Ξηρομέρου, στον εξωτερικό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Μύτικα,  δημοσιεύτηκαν στην σελίδα του Προέδρου του Μύτικα.
Και στο εσωτερικό έχει γίνει ο ανάλογος καθαρισμός.
Πράγματα αυτονόητα που επιβάλλονται να γίνονται, που τα παρουσιάζουμε για να ενημερώνονται οι κάτοικοι, να κρίνουν και να συγκρίνουν.

1 σχόλιο:

  1. Πρόεδρε. Και υπαρκτά και όχι ανύπαρκτα σαν το λιμάνι που δήθεν καθάριζαν με κάτι 5χίλιαρα
    δέν ήσουν εσύ τότε πρόεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.