Τα Blogs είναι μέσα προσωπικής έκφρασης. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και πολύ γνωστό Blogger Jeff Jarvis: «Τα Blogs είναι ό,τι τα κάνουμε».


Ο Jeff Jarvis, δημοσιογράφος και πολύ γνωστός Blogger στο BuzzMachine είχε πει ότι: «Τα Blogs είναι ό,τι τα κάνουμε. Το να ορίσουμε τη σημαίνει Blog, είναι απόπειρα ενός ανόητου».
Για εμάς το Blog ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS, του οποίου διαμορφώνουμε το περιεχόμενο με την βοήθεια και αναγνωστών μας, πάντα τηρώντας κάποιους προσωπικούς μας κανόνες, την δική μας αισθητική και μία αντίληψη για το τι περιεχόμενο θέλουμε να δημοσιεύεται, δεν είναι τοπικό ΜΜΕ, αλλά μία απλή ερασιτεχνική προσπάθεια δημόσιας γραφής (δημοσιογραφία), μία προσπάθεια προσωπικής μας έκφρασης, ένα δικό μας χόμπι.
Εμείς επιλέγουμε τι θα γραφεί στo Blog και τι όχι, με τις δικές μας προδιαγραφές και αντιλήψεις, φέρουμε ακέραια την ευθύνη για το περιεχόμενο, επώνυμα σχόλια και ανώνυμα, ακόμα και όταν ένα άρθρο γράφεται από άλλους και δεν δίνουμε λόγο σε κανέναν γι αυτό, γιατί επαναλαμβάνουμε είναι τρόπος προσωπικής μας έκφρασης.
Αν σε κάποιους δεν αρέσει ή δεν συμφωνούν με το περιεχόμενο, μπορούν πάρα πολύ απλά και εύκολα να μην είναι αναγνώστες ή ακόμα πιο εύκολα να φτιάξουν οι ίδιοι μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας το δικό τους δωρεάν Blog και να εκφραστούν ελεύθερα μέσα από εκεί όπως αυτοί επιθυμούν, αναρτώντας ότι θέλουν με την δική τους αισθητική και αντίληψη των πραγμάτων.
Επίσης ως μία καθαρά ερασιτεχνική προσπάθεια και χόμπι, ποτέ δεν θα συνεχίζαμε να φιλοξενούμε άρθρα κάποιου, που εξαπολύει ξαφνικά και αναίτια εναντίον μας ύβρεις.

1 σχόλιο:

  1. δέν θα μας πούν οι άλλοι πώς να μιλάμε εμείς, δέν θα πούμε εμείς πώς να μιλάνε οι άλλοι στο χώρο μας και στα χωριά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.