Μύτικας: Συνελήφθη γιατί είχε 19 σκυλιά αλλά όχι κανόνες ευζωίας τους.Στον Εισαγγελέα Λευκάδας θα παρουσιαστεί ένας άνδρας που συνελήφθη χθες στην περιοχή του Μύτικα.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση ειδικών ποινικών διατάξεων περί δημόσιας υγείας καθώς στο προαύλιο της οικίας του εντοπίστηκαν 18 ημίαιμα σκυλιά χωρίς να ακολουθούνται ωστόσο οι κανόνες ευζωίας του.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ακτίου - Βόνιτσας μετά από σχετικές καταγγελίες για διαβίωση ζώων σε χώρο με πολλά σκουπίδια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.