Καλό ταξίδι Σπυριδούλα...


Δεν είναι πλέον ανάμεσα μας η οικογενειακή μας φίλη από τον Μύτικα Σπυριδούλα Κτενά, η οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό μας.
Η είδηση του θανάτου της στην Αθήνα, μας βύθισε στην  λύπη, για έναν καλό άνθρωπο, με τον οποίο είχαμε προσωπικές κοινωνικές σχέσεις, με τελευταία φορά να παραβρισκόμαστε μαζί παρέα, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη στον Αστακό, που αφορούσε τις μεταμοσχεύσεις οργάνων.
Η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 02:00 μ.μ., στο εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα του Κοιμητηρίου Μύτικα.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια της και στους συγγενείς της.
Καλό ταξίδι γειτόνισσα Σπυριδούλα... ας είναι ελαφρύ το χώμα...

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.