Άλλο ένα διαφορετικό Πάσχα στο χωριό.


Άλλο ένα διαφορετικό Πάσχα στο χωριό το φετινό και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο. Μετά το περυσινό όπου γιορτάσαμε όλοι μας την Ανάσταση του Θεανθρώπου στα μπαλκόνια μας, το προπερυσινό όπου για εμάς ήταν μέσα στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου και το φετινό δεν θα είναι ένα συνηθισμένο Πάσχα.
Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό λέει ο θυμόσοφος λαός μας και δεν έχει άδικο.
Το Πάσχα φτάνει λοιπόν και το χωριό μας δεν θα γεμίσει με συμπατριώτες μας προερχόμενους κυρίως από την Αθήνα, αλλά και από άλλες πόλεις, το χωριό δεν θα σφύζει από ζωή και κίνηση.
Δεν θα υπάρχουν οι ωραίες εικόνες με τους γεμάτους δρόμους, τις παιδικές φωνές, τις παρέες, τα αστεία,  τα ανταμώματα συγγενών και φίλων, τις ατέρμονες συζητήσεις, τα γεμάτα μαγαζιά, την διασκέδαση, την μοναδική στιγμή του παρεΐστικου καφέ, κάποιοι για ψάρεμα, κάποιοι πιο θαρραλέοι για μπάνιο στη θάλασσα.
Θα μας λείψετε πολύ συμπατριώτες. Καλό Πάσχα, Υγεία, καλή Ανάσταση, καλές γιορτές και ραντεβού το καλοκαίρι, ελεύθεροι πλέον από το κακό που μας βρήκε, ελευθερία ζωής...

1 σχόλιο:

  1. Καλη Ανασταση σε ολους! Ας ελπισουμε οτι του χρονου θα ειναι τα πραγματα διαφορετικα!Καλο Πασχα με υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.