Πασχαλινό Μήνυμα Απόστολου Κατσιφάρα - π. Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος.


Φίλες και φίλοι,
οι μέρες του Πάσχα είναι μέρες ενδοσκόπησης, ανάτασης και αναγέννησης.
Η δοκιμασία από την πανδημία συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο και έχει επηρεάσει την ζωή μας καθοριστικά. Οι τομείς της εργασίας, της επικοινωνίας και της κοινωνικής συμμετοχής βρίσκονται στο επίκεντρο και η αναδιαμόρφωση τους αποτελεί τη σύγχρονη πρόκληση.
Με πίστη στις πανανθρώπινες αξίες της ειρήνης, της δημιουργίας, της ανθρωπιάς και με οδηγό την ευθύνη μας να ανακτήσουμε με αισιοδοξία το αύριο για μια κοινωνία συνεκτική και αλληλέγγυα.
Με την ελπίδα να ανταμώσουμε ξανά όλοι μαζί, υγιείς και δυνατοί.
Εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσές της Δυτικής Ελλάδος και σε όσους δεν θα μπορέσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά να έλθουν στον τόπο τους και τα χωριά τους,

Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση
Ανάσταση στις καρδιές μας
Ανάσταση στις ελπίδες μας
Ανάσταση σε όλο τον κόσμο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.