Ανακοίνωση της Μύτικας Α.Ε.


Μετά το αίτημα της Κ.Ε.Δ προς το Δήμο Ξηρομέρου και τη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη νομιμοποίηση των χερσαίων εγκαταστάσεων της Μύτικας Α.Ε., ζήτησα από το Δήμαρχο να με ενημερώσει για την άποψη που εξέφρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με το χρόνο και τη σκοπιμότητα του εν λόγω αιτήματος της Κ.Ε.Δ.
Ο Δήμαρχος (μάλλον ανημέρωτος) δεν θέλησε να μου απαντήσει ο ίδιος και αν’ αυτού απάντησε η Επιτροπή Αγώνα για την Π.Ο.Α.Υ διαδικτυακά, μέσα από διάφορες πλατφόρμες «ενημέρωσης» που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ξηρομέρου.
Επειδή το θέμα με αφορά, θέλω να δηλώσω ρητά ότι ουδεμία σκοπιμότητα υπάρχει από μέρους μου όσον αφορά το χρόνο και τη σκοπιμότητα του εν λόγω αιτήματος. Απλά, πολύ απλά ζητώ τη νομιμοποίηση των χερσαίων εγκαταστάσεων της εταιρείας που μου δίνει το δικαίωμα ο νόμος.
Θέλω να δηλώσω ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται από εδώ και στο εξής να ανοίξω κανέναν διάλογο διαδικτυακά γιατί έχω μάθει τους ανθρώπους να τους βλέπω στα μάτια και για πολλούς άλλους λόγους, στους οποίους μπορώ να αναφερθώ εφόσον και εάν γίνει δεκτή η παρακάτω πρότασή μου.
Ζητώ, εφόσον είναι δυνατόν, να γίνει ένας ανοιχτός διάλογος οπουδήποτε και με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, ώστε να εκθέσω και εγώ τη δική μου άποψη για να ενημερωθούν οι πολίτες και ίσως για να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Κώστας Αυδής

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Μύτικας Α.Ε

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.