Περιβαλλοντική δράση στο Αρχοντοχώρι. Υπάρχουν και φωτεινά παραδείγματα δράσεων στα όρια του τόπου μας.


Πηγή: Facebook.
Του Γιώργου Μασσαλή.

Στα όρια του Δήμου μας υπάρχουν κάμποσοι περιβαλλοντικοί σύλλογοι και πραγματικά περιμένω, περιμένουμε να δούμε ενεργή δραστηριότητα για την καταπολέμηση του απέραντου σκουπιδαριού που δημιουργείται από κατά τα άλλα (ευτυχώς λίγους) ευυπόληπτους συμπολίτες, που εναποθέτουν όπου βρούνε τα θεωρούμενα κατά αυτούς σκουπίδια!!
Σήμερα ένιωσα ιδιαίτερη χαρά όταν πηγαίνοντας προς την Δημοτική Ενότητα Αλυζίας, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου "Η ΖΑΒΙΤΣΑ" έκανε μια πολύ σημαντική παρέμβαση στην είσοδο του χωριού, αφού περιέφραξε έναν χώρο που εναπόθεταν σκουπίδια όποιοι ήθελαν και φύτεψε πολλά δενδράκια, δημιουργώντας έναν πραγματικά καλαίσθητο χώρο που στο άμεσο μέλλον θα είναι ποιο εμφανής!
Πολλά συγχαρητήρια κατά αρχή, γιατί τέτοιες ενέργειες συμβάλλουν στο να διατηρούμε το περιβάλλον που ζούμε καθαρό, δίνουμε το παράδειγμα να αφήνουμε στους κάδους τα απορρίμματα, δίνουμε έμφαση στο να μην εναποθέτουμε ανεξέλεγκτα τα σκουπίδια μας!
Ελπίζω και οι υπόλοιποι περιβαλλοντικοί σύλλογοι και όχι μόνο να ακολουθήσουν το παράδειγμα του εν λόγω συλλόγου!


1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.