Δράσεις καθαριότητας στο Αρχοντοχώρι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Άγιος Γεώργιος».Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Άγιος Γεώργιος», πραγματοποίησε καθαριότητα στους κεντρικούς δρόμους του χωριού και στις εκκλησίες του, τόσο εντός αυτών με τη συμμετοχή του τμήματος γυναικών του συλλόγου με υπεύθυνη του τμήματος κ. Ντανιέλα Παπαναστάση, όσο και εκτός αυτών στις 18/04/2021.
Δόθηκαν ασβέστες κυρίως σε κατοίκους του κεντρικού δρόμου και χρησιμοποιήθηκαν μηχανήματα όπως τρακτέρ – καταστροφέας και μηχανήματα κοπής χόρτου.
Ευχαριστούμε αρχικά τους νέους που βοήθησαν καθώς και τις γιαγιάδες για τη προσφορά τους. Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Ξηρομέρου, τον Πρόεδρο του χωριού κ. Γεώργιο Λιοντάκη και τον Πατέρα Αθανάσιο Ιερέα του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα Αρχοντοχωρίου. Ευχαριστούμε τους συχωριανούς μας που μεμονωμένα κάνουν εργασίες κυρίως στις εκκλησίες.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Εκ του Δ.Σ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.