Επιστολή του Προέδρου του Καστού προς τον Δήμαρχο Λευκάδας: Διευκρινήσεις και αποσαφηνίσεις, για τα προβλήματα ύδρευσης Καστού.


Κύριε Δήμαρχε.
Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θέλω να εκφράσω την λύπη μου για το απρεπές του ύφους της επιστολής που σας απέστειλα με τα προβλήματα του νησιού (αναφέρεται εδώ), προβλήματα συσσωρευμένα πολλών ετών, που ενώ δεν φέρει καμία ευθύνη η σημερινή διοίκηση του Δήμου, νομοτελειακά κάποτε θα «έσκαγαν».
Γνωρίζοντας τα μεγάλα προβλήματα που έχει επιφέρει ο covid -19 σε όλη την Ελλάδα, θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που δείξατε προσωπικά, για το πρόβλημα του νερού (παρεμπιπτόντως το δίκτυο την τελευταία φορά που ξεβουλώθηκε ήταν το 2011).
Επί της ευκαιρίας να σας ζητήσω συγνώμη για το ύφος της επιστολής που ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που υφιστάμεθα και σε καμία περίπτωση, δεν παραγνωρίζουμε το ενδιαφέρον που έχετε δείξει, από την πρώτη ημέρα των καθηκόντων σας.

Η παρούσα να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων και να αποσταλεί στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

1 σχόλιο:

  1. Κατά την προσωπική μου άποψη και ως απλος δημότης του δημου μας τα δυό νησιά Κάλαμος-Καστός Λευκάδας και οι πέντε Κοινότητες της Αλυζίας θα πρέπει και όταν και εάν στο μέλλον υπάρξει νέος πρωτοβαθμιος αυτοδιοικητικός χάρτης να συγκροτηθούν σε μια ενιαία δημοτική ενότητα διότι έτσι εξυπηρετουνται καλύτερα οι καθημερινές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής μας.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Άρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.