“Κλειδί” για την ανάπτυξη επενδύσεις στο Πλατυγιάλι και υποδομές λέει o Δήμαρχος.Στις προοπτικές ανάπτυξης που θα δημιουργήσει η υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων στο Πλατυγιάλι αλλά και στην αναγκαιότητα δημιουργίας έργων υποδομής αναφέρθηκε μιλώντας στον “Δυτικά Fm” ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, Γιάννης Τριανταφυλλάκης.
Σε συνέντευξη του στη Δήμητρα Λαοπόδη και την εκπομπή “Today News” αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επενδυτικό ενδιαφέρον και πρότεινε εκείνα τα έργα που θεωρεί επιβεβλημένα όπως τη δημιουργία σύγχρονου οδικού δικτύου για τα πολυσυζητημένα 14 χιλιόμετρα που συνδέουν το Πλατυγιάλι με τον Αστακό.
Δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Δημαρχείο στον Αστακό και στις λύσεις που επελέγησαν για να αλλάξει η εικόνα του κτηρίου.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη:

1 σχόλιο:

  1. Δήμαρχε κρίσιμα τα 14 χλμ σύνδεσης με τον Αστακό όσο και η γενικότερη βελτίωση της πρόσβασης. Δεν μιλάμε για εθνικές οδούς αλλά βελτίωση έστω του υπάρχοντος δικτύου. Έστω. Έχουμε την ευκαιρία να κρατήσουμε πράσινες επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το πλατυγυαλι. Διαπλατυνσεις, ασφαλτοστρωσεις, κλάδεμα χορταριων, φωτισμός του δρόμου. Οτιδήποτε θα είναι χρήσιμο. Αυτό πρέπει να γίνει τουλάχιστον από το Μεσολόγγι έως την Πρέβεζα. Θα μίλαγα και για τα ζώα αλλά νομίζω μια εκστρατεία για να καταλάβουμε τα κατεχόμενα θα ήταν πιο εύκολη.
    Ας κάνουμε οτιδήποτε μπορούμε τουλάχιστον μέχρι να μπορέσουμε να κάνουμε τα Μεγαλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.