Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του 4ετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Α' φάση).


Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του 4ετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος 2020 - 2023 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Α' φάση).
Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα έχει ενιαία δομή, συγκρότηση και λογική που διέπει το σύνολο των διοικητικών και γεωγραφικών υπό ενοτήτων της Περιφέρειας και περιλαμβάνει την εκπόνηση και έγκριση δύο διακριτών φάσεων:
  • Την Α' φάση που περιλαμβάνει το Στρατηγικό Σχέδιο και
  • τη Β' φάση που περιλαμβάνει το Επιχειρησιακό Σχέδιο, το Πρόγραμμα Δράσεων και Οικονομικό Πρόγραμμα καθώς και Δείκτες Παρακολούθησης και Αξιολόγησης.
Στην Α' φάση του Στρατηγικού Σχεδίου, αποτυπώνονται τα χαρακτηριστικά της γεωγραφικής ενότητας της Περιφέρειας ως γεωγραφική, οικονομική, κοινωνική και θεσμική οντότητα, διατυπώνεται το αναπτυξιακό όραμα της Περιφέρειας και οι κατευθυντήριες αναπτυξιακές αρχές, προσδιορίζεται η στρατηγική της Περιφέρειας προκειμένου να επιτευχθεί το όραμά της.
Ακολουθεί ανάρτηση του Στρατηγικού Σχεδίου στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για διαβούλευση τουλάχιστον 2 εβδομάδες, με μέγιστη δημοσιότητα και συμμετοχή θεσμικών φορέων και πολιτών, ώστε να ληφθούν υπόψη παρατηρήσεις και προτάσεις και να εκκινήσει η εκπόνηση της β' φάσης που θα ολοκληρώσει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.
Δείτε εδώ τον Στρατηγικό Σχέδιο της Α' φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2020 - 2023.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.