Δήμαρχος Ξηρομέρου: Ο αρχαιολογικός χώρος της Παλαιομάνινας αναδεικνύεται. Η προσπάθεια συνεχίζεται....


Πηγή: Σελίδα Facebook
Δημάρχου Ξηρομέρου.

Ευχαριστούμε την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας και ιδιαίτερα την Προϊσταμένη κα Βικάτου Ολυμπία.
Η προσπάθεια συνεχίζεται....
Ο αρχαιολογικός χώρος της Παλαιομάνινας αναδεικνύεται.
Η Εφορεία μας, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, προέβη σε εκτεταμένους καθαρισμούς σε μεγάλη έκταση, εντός και περιμετρικά της οχύρωσης της αρχαίας Μητρόπολης, χάρη στην καθοριστική συμβολή του Δήμου Ξηρομέρου, ο οποίος διέθεσε το εργατικό προσωπικό για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου. Επί τέσσερις ημέρες τρεις εργάτες με την καθοδήγηση του αρχαιοφύλακα της Υπηρεσίας μας κ. Γεωργίου Μπούρχα, αποκάλυψαν και πάλι την εντυπωσιακή οχύρωση.
Η Εφορεία μας εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες στον Δήμο και προσωπικά στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, στον Πρόεδρο του Δ.Δ. κ. Σπυρίδωνα Ζώγα και βεβαίως στον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ. Ελευθέριο Μάντζαρη για όλη τη συνεργασία και την ουσιαστική συμβολή στους καθαρισμούς του αρχαιολογικού χώρου μας.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.