Οι κάτοικοι του Μύτικα αναμένουν από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας τους ψεκασμούς για τα κουνούπια.


Δεχτήκαμε πάλι οχλήσεις από κάτοικους του Μύτικα  να αναδείξουμε ξανά την αναγκαιότητα να γίνουν έγκαιρα οι ψεκασμοί για κουνούπια στον οικισμό. Είναι αλήθεια ότι στον Μύτικα έχουμε μεγάλο πρόβλημα κάθε Καλοκαίρι με αυτό το θέμα.
Η αρμοδιότητα είναι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία πραγματοποιεί στοχευμένους ψεκασμούς στο πλαίσιο του έργου “Ολοκληρωμένη διαχείριση και καταπολέμηση πληθυσμού κωνωπωειδών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ετών 2019-2021”.
Οι υπηρεσίες τις Περιφέρειας είναι ενημερωμένες και ελπίζουμε σύντομα να έρθουν και στον Μύτικα, ώστε να γίνουν οι προβλεπόμενοι ψεκασμοί και να απαλυνθεί ένα μεγάλο πρόβλημα για τους κατοίκους και τους πολλούς επισκέπτες του Μύτικα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.