Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τα Αιολικά Πάρκα, με πρωτοβουλία ορισμένων Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Ξηρομέρου.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Αστακού, Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλου, Βλυζιανών, Αρχοντοχωρίου, Παναγούλας, Κανδήλας, Μαχαιράς, Χρυσοβίτσας, Προδρόμου, Αγραμπέλου και Φυτειών διοργανώνουν ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 και ώρα 19:00 με θέμα τα Αιολικά Πάρκα που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου.
Για να συμμετέχετε πατήστε το παρακάτω link:


Στην συζήτηση θα παρευρεθούν:
  • Θωμάς Κώτσιας - Κίνημα Αγράφων.
  • Άκης Παπασαράντης - Κίνημα Βραχονησίδων.
  • Μέλη της κίνησης πολιτών για την προστασία των βουνών της Αιτ/νίας.
Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

1 σχόλιο:

  1. Ας περιμένουμε να δούμε την νέα τεχνολογία παραγωγής ηλεκτρισμού που εξελίσσεται
    με ανεμογεννήτριες χωρίς πτερύγια που έχει πολλά-πολλά πλεονέκτημα αυτή η νέα τεχνολογία σε σύγκριση με τις υπάρχουσες ανεμογεννήτριες με πτερύγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.