Σύνδεση νέου κτιρίου Κ.Υ. Μύτικα με δίκτυο ύδρευσης.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Προέδρου Μύτικα.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η σύνδεση του νέου Κέντρου Υγείας Μύτικα με το δίκτυο ύδρευσης της κοινότητας. Έγινε επίσης και επισκευή της βλάβης που υπήρχε στην περιοχή.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Για τις τρεις σημαντικές υποδομές, το νέο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα, το νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα και το νέο γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, που σύντομα θα αποκτήσει το χωριό μας, είχαμε αναφερθεί τον Μάρτιο του 2021 (δείτε εδώ).
1 σχόλιο:

 1. Εάν γίνει και σταδιακά οικιστική επέκταση και μεσω του της επέκτασης σχεδίου πόλης,
  η κατασκευή νέου αγκυροβολίου ιστιοφόρων στην θαλάσια περιοχή βόρεια της κοινοτητας-Μύτικα για την σωστή ανάπτυξη και του ιστιοπλοίκου τουρισμού,
  τεχνικο έργο βιολογικού καθαρισμού
  η αναβάθμιση της παραλίας με ποδηλατόδρομο κατα μηκος της παραλίας των 3,5 Κm
  και η σωστή επαναχωροθετηση της προτεινόμενης ΠΟΑΥ
  είναι βασικές προϋποθεσεις για δυνατότητα περαιτέρω οικονομικής, οικιστικής και τουριστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.


  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.