Ο γιατρός Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης, παίρνει θέση για την φερόμενη αντικατάσταση του Διοικητή του ΓΝ Μεσολογγίου κου Πάνου Παπαδόπουλου.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Δημάρχου Ξηρομέρου.

Ανοιχτή επιστολή προς Υπουργό Υγείας
(κο Κικίλια Βασίλειο)

Αξιότιμε κε Υπουργέ.
Θα θέλαμε να δηλώσουμε την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του Διοικητή του ΓΝ Μεσολογγίου, κου Πάνου Παπαδόπουλου.
Τόσο από την θεσμική θέση του Δημάρχου Ξηρομέρου, όσο και με την ιδιότητα του Ιατρού η συνεργασία μας ήταν και είναι άριστη.
Με υπερβάλλοντα ζήλο, αυταπάρνηση, συστηματική δουλειά και συνεχή παρουσία συνέβαλε στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η προσωπικότητα και το ήθος του εγγυήθηκαν για τα αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι χαίρει καθολικής εκτίμησης, ανεξαρτήτως πολιτικής ταυτότητας.
Ιδιαίτερα στην υγειονομική κρίση από τον κορονοϊό, το Νοσοκομείο Μεσολογγίου με την καθοδήγηση του Διοικητή του, διαδραμάτισε και διαδραματίζει έναν κομβικό ρόλο στην αναχαίτιση της πανδημίας.
Παρακαλούμε αν υπάρχουν τα περιθώρια να επανεξετάσετε το θέμα και να δικαιώσετε την κοινωνία.

Με εκτίμηση

Τριανταφυλλάκης Λεων Ιωάννης
Δήμαρχος Ξηρομέρου

1 σχόλιο:

  1. Θα γίνει ποτέ στην λεγόμενη Ευρωπαϊκή Ελλάδα που όλοι οι ταγοί της πολιτικής λενε για Ευρωπαϊκη και Σύγχρονη Ελλάδα μια σταθερή δημόσια διοίκηση ?
    δέν νομίζω πολιτικά δέν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.