Ολοκληρώθηκαν τα covid tests στη Παλαιομάνινα.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Προέδρου Παλαιομάνινας.

Στα πλαίσια αναχαίτισης της διασποράς της πανδημίας από κορονοϊού, πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία από Κινητή Ομάδα Υγείας στην Κοινότητα Παλαιομάνινας. Τα τεστ ήταν αρνητικά.
Λόγω αδυναμίας προσέλευσης - κινητικών προβλημάτων, πραγματοποιήθηκαν και δύο τεστ σε ηλικιωμένα άτομα κατ' οίκον, στα οποία έγινε μοριακό τεστ και τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά.
Υπάρχει επικοινωνία με τον αρμόδιο φορέα (ΕΟΔΥ) για ιχνηλατήσεις στενών επαφών και περαιτέρω έλεγχο.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια παγκόσμια υγειονομική κρίση. Κανείς δεν επιλέγει να νοσήσει ή να μεταδώσει τον ιό. Απαιτείται ψυχραιμία και προσοχή, αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και επαγρύπνηση.
Οι στενές επαφές οφείλουν να μπουν σε καραντίνα και να την διατηρήσουν για όσο διάστημα προβλέπεται. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα, συστήνεται να επικοινωνήσει με τον οικογενειακό του ιατρό ή τον ΕΟΔΥ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.