Πιστώθηκε για 2η συνεχή χρονιά η πάγια προκαταβολή για το έτος 2021, στους Προέδρους των Κοινοτήτων.


Όπως ενημερωθήκαμε από Προέδρους Κοινοτήτων, πιστώθηκε από τις αρχές του Ιουνίου στους Τραπεζικούς Λογαριασμούς που δήλωσαν, η πάγια προκαταβολή για το έτος 2021, η οποία δίνεται για 2η συνεχή χρονιά.
Τα προηγούμενα πέντε χρόνια από την τέως δημοτική αρχή, ποτέ δεν δόθηκε πάγια προκαταβολή προς τους Προέδρους, παρά τις πολλαπλές δεσμεύσεις ότι αυτό θα συμβεί, σε προεκλογικά προγράμματα, σε λαϊκές συνελεύσεις, σε συσκέψεις με τους Προέδρους, σε Δημοτικά Συμβούλια και θυμηθείτε εδώ μία από αυτές τις στιγμές.
Η έμπρακτη στήριξη των Προέδρων και η ενεργή συμμετοχή τους στο παιχνίδι της επίλυσης των μικρών καθημερινών προβλημάτων, είναι αδιαμφισβήτητα θετικό βήμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.