Έγκριση μελέτης 740.000 € και αποδοχής όρων συμμετοχής, για υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του Δήμου Ξηρομέρου από το «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».


Με ομόφωνη απόφαση επί των παρόντων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, έγινε αποδοχή της συμμετοχής και της αντίστοιχης μελέτης, για υποβολή πρότασης χρηματοδότησης προϋπολογισμού 740.00 €, στη πράξη με τίτλο: «Αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος των Δήμων», του Υπουργείου Εσωτερικών, στα πλαίσια της υπ. αριθμ. 16401/28-08-2020 πρόσκλησης ΑΤ07 (ΑΔΑ: 65ΕΔ46ΜΤΛ6-8ΟΗ) του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».
Η πρόταση αναφέρεται στο έργο: «Αποκατάσταση – Επανάχρηση Διατηρητέου Διωρόφου Κτιρίου», συνολικού προϋπολογισμού 740.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, που αφορά στην αποκατάσταση του διατηρητέου κτιρίου επί των οδών Ομήρου και Καρασεβδά, στον Αστακό, ιδιοκτησίας του Δήμου, καθώς αυτό πληροί τις προϋποθέσεις και τους όρους χρηματοδότησης.
Ήδη από το 2009, υπάρχει εγκεκριμένη μελέτη για το συγκεκριμένο έργο. Λόγω της αλλαγής της ισχύουσας νομοθεσίας ήταν απαραίτητη η επικαιροποίηση των Τευχών Δημοπράτησης και των Η/Μ του κτιρίου, όπου περιλαμβάνεται επιπλέον η Μελέτη Ενεργειακής Απόδοσης (ΚΕΝΑΚ), η οποία είναι προαπαιτούμενη από την πρόσκληση και την ισχύουσα νομοθεσία.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.