Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού στο Ασπρογιάλι Καλάμου Ιονίου Πελάγους για μπάνιο.


Με δύο ιστιοπλοϊκά τύπου Καταμαράν και μεγάλη παρέα, σήμερα Κυριακή το πρωί κατά τις 11 η ώρα, τρεις παίκτες του Ολυμπιακού στο Ασπρογιάλι Καλάμου Ιονίου Πελάγους για μπάνιο, απολαμβάνοντας το μοναδικό φυσικό περιβάλλον με τα κρυστάλλινα νερά.
Πρόκειται για τους Γιώργο Μασούρα, Ανδρέα Μπουχαλάκη και Λεονάρντο Κούτρη (δανεικός).Οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνουν τις προγραμματισμένες διακοπές τους, λίγο πριν την έναρξη τη προετοιμασίας τέλη Ιουνίου, μετά από 2 εξοντωτικές σαιζόν, με συνεχόμενους αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με εξαιρετικά αποτελέσματα (2 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και αξιοπρόσεκτη ευρωπαϊκή παρουσία), αλλά κυρίως με όμορφο και σωστό ποδόσφαιρο, υπό την καθοδήγηση του εξαιρετικού προπονητή και ανθρώπου Πέδρο Μάρτινς.
Και οι φετινές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλες. Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, υποχρέωση κατάκτησης Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας και στους παίκτες μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.