Ετήσια Γενική Συνέλευση και εκλογές στο Σύλλογο Γυναικών Αστακού. Το ψηφοδέλτιο με τις υποψηφιότητες.

Αστακός 8/6/2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Για Γενική Συνέλευση και Εκλογές

Το Δ.Σ. του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, καλεί τα μέλη του σε Ετήσια Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 και ώρα 6:00 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Παιδικού Σταθμού Αστακού.

1. Απολογισμός πεπραγμένων 3/ετίας.
2. Οικονομικός απολογισμός.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες των εκλογών, προκειμένου να αναδειχθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και νέα Εξελεγκτική Επιτροπή.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στο ίδιο μέρος την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 στις 6:00 το απόγευμα.
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά της πανδημίας Covid-19
Τακτοποίηση Οφειλών μη ενεργών μελών μας.
«Όσες οφειλές εκκρεμούν από την ίδρυση του συλλόγου μας έως και σήμερα, μπορούν να τακτοποιηθούν με μια εφάπαξ καταβολή ποσού 20,00 ευρώ. Με αυτή την καταβολή τα μέλη θα είναι πάλι ενεργά και η μόνη τους οικονομική υποχρέωση στο μέλλον είναι να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή των 10,00 ευρώ».
Όποιοι επιθυμούν να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες τους μπορούν να επικοινωνήσουν με την ταμία του Συλλόγου μας Μαρία Μερισιώτη - Μπαμπούρη στο εξής τηλ: 6972 107388.

Η Πρόεδρος        Η Γραμματέας

Ιωάννα Ρεπάνη Ζούλα        Παρθενία Ταπραντζή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.