Δωρεάν πάρκινγκ 6 στρεμμάτων για τους επισκέπτες, λίγα μέτρα από το λιμάνι του Μύτικα. Μη παρκάρετε στον παράλληλο του κεντρικού δρόμου του Μύτικα, δεν μπορεί να περάσει το λεωφορείο.

256 μέτρα από το λιμάνι του Μύτικα, υπάρχει το δημοτικό αγροτεμάχιο των 6 και πλέον στρεμμάτων καθαρισμένο έγκαιρα για ελεύθερο πάρκινγκ οχημάτων και τρέιλερ (προβλέπονται εκεί να κατασκευαστούν ναυταθλητικές εγκαταστάσεις στο μέλλον).

Είμαστε στη καρδιά του Καλοκαιριού και ο Μύτικας έχει αρχίσει να γεμίζει από επισκέπτες αλλά και από πολλά οχήματα, τα οποία είναι από επισκέπτες του Μύτικα, αλλά μη ξεχνάμε και τα δύο πανέμορφα νησιά μας Κάλαμο και Καστό, όπου πάρα πολλά αυτοκίνητα είναι επισκεπτών και κατοίκων ετεροδημοτών των δύο νησιών.
Θυμίζουμε σε όλους ότι στα 256 μέτρα από το λιμάνι του Μύτικα, όπως ενημερώνουν και πληροφοριακές πινακίδες πάνω στο λιμάνι, υπάρχει δημοτικός χώρος 6 στρεμμάτων καθαρισμένος και σε λίγες ημέρες ελπίζουμε και φωτισμένος με προβολείς led, για δωρεάν πάρκινγκ οχημάτων και τρέιλερ (όχι τροχόσπιτα).
Μην αφήνουμε λοιπόν τα οχήματα μας στο λιμάνι ή στις πλευρές των δρόμων και ειδικά στο παράλληλο του κεντρικού δρόμου του Μύτικα, όπου περνάει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ δύο φορές την ημέρα (πολύ πρωί και μεσημέρι) και δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα.
Πληροφορούμαστε ότι για το παράλληλο δρόμο αναμένεται επέμβαση της αστυνομίας με αφαίρεση πινακίδων, οπότε καλό θα είναι οι συμπολίτες μας να απομακρύνουν τα οχήματα τους και να αποφεύγουν το παρκάρισμα σε αυτό το σημείο.

1 σχόλιο:

  1. Γιατι δεν διαμορφωνεται σαν παρκινγκ ο τεραστιος χωρος που ειναι διπλα στο νεο Κ Υ και ανατολικα αυτου , αφου καθαρισθει και διαμορφωθει με τα μηχανηματα του Δημου , χωρις κανενα κοστος ; Εχει μαλιασει η γλωασσα μου να το λεω . Ο χωρος αυτος ειναι ο πιο καταλληλος για προσωρινο αλλα και μακρας διαρκειας παρκινγκ . Αποτελει ντροπη να παρουσιαζει αυτη την εικονα με εγκαταλειμμενα οχηματα , βαρκες , μπαζα κλπ ενας δημοσιος χωρος που μπορει να γινει ενα στολιδι εαν καθαρισθει και διαμορφωθει με τα μηχανηματα του Δημου.
    Κατα τη γνωμη μου ο χωρος που χρησιμοπειται σημερα σαν παρκινγκ - αυτος που αναφερεται στο δημοσιευμα - θα ηταν πολυ καλυτερο να αποδοθει στους πολιτες και στους επισκεπτες σαν χωρος αναψυχης και ναυταθλητικων εγκαταστασεων , οπως ακριβως προβλεπεται απο το σχ πολης Παναγουλας. Μπορουν σαυτο το χωρο να κατασκευασθουν γηπεδα μπασκετ , βολει, τενις κλπ , ενα κυλικειο . Γιαυτο ειναι προορισμενος απο το σχεδιο , το νομο δηλαδη . Σαν παρκιγνκ να διαμορφωθει ενα τμημα του χωρου ανατολικα του Κ Υ , αφου αρθει με αμεση παρεμβαση η απαραδεκτη κατασταση που επικρατει σαυτο . Ελπιζω μεχρι του χρονου να μην υπαρχει η ιδια κατασταση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.