Ματαιώστε τις συναυλίες και κάθε εκδήλωση που δημιουργείται συνωστισμός.


ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Ματαιώστε τις συναυλίες
και κάθε εκδήλωση που δημιουργείται συνωστισμός.

Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής.
Μαθηματικός-μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Βρισκόμαστε σε καιρούς με τη πανδημία σε πλήρη εξέλιξη και στο μέσο του καλοκαιριού. Πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν εμβολιαστεί.
Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τη Δημοτική Αρχή,  να ματαιώσουν τις προγραμματισμένες συναυλίες και κάθε εκδήλωση που δημιουργείται συνωστισμός.
Αν δεν συμβεί αυτό, καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης, κάνοντας χρήση τα οριζόμενα για τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, να ζητήσουν την άμεση και έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ.
Ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος οφείλει να πάρει ΘΕΣΗ.
Η Υγεία των κατοίκων, των επισκεπτών, των πολιτών είναι πάνω από όλα.
Με αυτήν ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΔΕΙΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.