Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ (Πολιτισμός, Περιβάλλον, Αθλητισμός, παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου), για την παρουσίαση του βιβλίου του Προέδρου Εφετών Αλέξανδρου Σάββα ''Πόλεις και χωριά του Δήμου Ξηρομέρου'', που εξέδωσε ο Δήμος Ξηρομέρου.Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ (Πολιτισμός, Περιβάλλον, Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου), για την παρουσίαση του βιβλίου του Προέδρου Εφετών Αλέξανδρου Σάββα ''Πόλεις και χωριά του Δήμου Ξηρομέρου'' που εξέδωσε ο Δήμος Ξηρομέρου.
Η παρουσίαση έγινε στον αύλειο χώρο των γραφείων του Ν.Π.Δ.Δ (παραλιακή οδός) την Τετάρτη 28/07/21 και ώρα 8:30 μ.μ.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Βασίλειος Πολύζος ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην απόφαση του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ να εκδώσει το παραπάνω βιβλίο το οποίο προβάλει και αναδεικνύει τις πόλεις και τα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου.
Στη συνέχεια ο συντονιστής της εκδήλωσης κ.Πάνος Σόμπολος, Πρόεδρος του Συλλόγου Αιτ/νων δημοσιογράφων, αφού αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον συγγραφέα διάβασε των κατάλογο των επισήμων.
Ακολούθως μίλησαν για το βιβλίο ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης και ο καθηγητής Πανεπιστημίου και πρόεδρος ΑΙΠΟΕ κ. Παναγιώτης Κοντός.
Ο κ. Βασίλειος Ζαγκότας εκπαιδευτικός, διάβασε το κείμενο που έστειλε για το βιβλίο ο Κώστας Καρούσος, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.
Παρουσιαστής του βιβλίου ήταν ο Γεώργιος Σ. Μπαρπαρούσης, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας, διδάσκων στο τμήμα Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ, ο οποίος επισήμανε αναλυτικά τα πολιτιστικά, ιστορικά, λαογραφικά και λοιπά στοιχεία που περιέχονται στο βιβλίο.
Στο τέλος έγινε αποφώνηση από τον συγγραφέα κ. Αλέξανδρο Σάββα, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ανέφερε ότι η έκδοση έγινε με σκοπό την αλληλογνωριμία των κατοίκων των οικισμών που σήμερα ανήκουν στο νέο Δήμο και γιατί θα συμβάλει στην προβολή του Δήμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο πρώην Υπουργός κ. Δημήτρης Στρατούλης, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, οι πρώην Δήμαρχοι κ.κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης και Παναγιώτης Στάικος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου κ. Ελευθέριος Μάντζαρης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θεόδωρος Λιβάνης, ο επιχειρηματίας και πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Απόστολος Ν. Πανταζής, ο πρώην Πρόεδρος της κοινότητας Αστακού κ. Βασίλειος Στράτος, η Πρόεδρος Δ.Κ Αστακού κ. Αρετή Γριτσίπη, ο κ Γεώργιος Βασίλας, Πρόεδρος Συλλόγου Χοβολιωτών Αστακού.
Οι συγγραφείς κ.κ. Διονύσης Μπερερής, Πέτρος Μπερερής, Δημήτριος Κίσσας, Άρης Μπιτσώρης, Αλέξανδρος Κυριαζής.
Επίσης παραβρέθηκαν οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Νίκος Κιτσοκώστας, Βασίλειος Ζαγκότας, Θεοδώρα Παπανικολάου κ.α.
Μηνύματα έστειλαν ο πρόεδρος ΠΑΝΣΥ κ. Παναγιώτης Χολής & ΟΠΣΥΞ κ. Δημήτρης Στεργίου.
Να σημειωθεί ότι σε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, δόθηκε από ένα βιβλίο δωρεά του Δήμου Ξηρομέρου.
Το βιβλίο θα παρουσιαστεί επίσης στις 30/07/ και 04/08/21 και ώρα 8:30 μ.μ. στο Μύτικα και Φυτείες.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.