Ετεροδημότης Μυτικιώτης: Με ξάφνιασε ευχάριστα η καθαριότητα στον Μύτικα, την οποία έχω πάρα πολλά χρόνια να δω.


Του Κώστα Βουλιέρη (Κολάρμπος).

Ως ετεροδημότης για άλλο ένα καλοκαίρι κατέβηκα στο τόπο καταγωγής μου τον Μύτικα, όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα, έχω την περιουσία μου και θέλω και η οικογένεια και τα παιδιά μου να αναπτύξουν τους ίδιους ισχυρούς δεσμούς που έχω εγώ και να αισθάνονται αγάπη για το τόπο καταγωγής τους όπως εγώ.
Γράφω το σημερινό κείμενο για να μοιραστώ με όλους τους αναγνώστες του Blog ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS την διαπίστωση μου, ότι βρήκα το χωριό μου τον Μύτικα πολύ καθαρό, όπως έχω πάρα πολλά χρόνια να τον δω, κάτι που δεν το κρύβω ότι με ξάφνιασε ευχάριστα.
Φαίνεται καθαρά ότι ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Πάνος Παληογιάννης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μύτικα Δημήτρης Φάρρος, καταβάλουν μία μεγάλη προσπάθεια, τα αποτελέσματα της οποίας είναι εμφανή όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε όλους όσους επισκεπτόμαστε πολλά χρόνια το χωριό μας και με τους οποίους συνομίλησα. Η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή, χωρίς να σημαίνει ότι δεν χρήζει περαιτέρω βελτίωσης.
Τα προβλήματα του Μύτικα είναι πολλά και η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής ώστε κάθε φορά να υπάρχει βελτίωση και η δημοτική αρχή στα δύο σημαντικά χρόνια που απομένουν, πρέπει να ανεβάσει και άλλο τους ρυθμούς της, με ενότητα, πίστη και με ανθρώπους που πιστεύουν στις αρχές και το πρόγραμμα με το οποίο εκλέχτηκε, να λύσει τα χρονίζοντα επί μακρόν προβλήματα των κατοίκων, μόνιμων και ετεροδημοτών, τόσο του Μύτικα αλλά και των άλλων χωριών του Δήμου, να δώσει αναπτυξιακή προοπτική και καλύτερο μέλλον.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ με τον Κώστα. Πολύ καλή αντικειμενική τοποθέτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.