Δήμαρχος Ξηρομέρου: Συνεχίζουμε...


Πηγή: Σελίδα Facebook
Δημάρχου Ξηρομέρου.

Συνεχίζουμε ….
2 σχόλια:

  1. συνεχίζουμε και πισω δέν κοιτάμε και δεν γυρίζουμε
    συνέχεια συνεχίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάνουμε κάτι και για κείνο το έρμο το λεωφορείο που κάθε πρωί κάνει όπισθεν μέχρι την Εκκλησία? Κολωνάκια σε κάποια σημεία στην πλατεία κατεπειγόντως. Ξέρετε μένει κόσμος στο σημείο και το να ακούει την κόρνα του λεωφορείου στις 7 και κάτι το πρωί δεν είναι και το πλέον ευχάριστο. Αυτά. Back to the future.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.