Πρόσκληση Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών (ΣΑΑ).

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Προς του Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων του Διαμερίσματος ΑΣΤΑΚΟΥ.

=========================

Αγαπητοί Φίλοι,
Όπως έχετε πληροφορηθεί, ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών (Σ.Α.Α.) στις 20/8/2021, διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση στον Αστακό, με τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αστακιώτη Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά.
Στις 20 Αυγούστου λοιπόν, στις 7 μ.μ. παρουσία πολλών εκλεκτών επισήμων, τόσο από την Αθήνα, όσο και από τον Νομό μας, θα γίνει πράξη το όνειρο του Σ.Α.Α.
Ευχαριστίες προς τους συνδιοργανωτές και τους άλλους συντελεστές θα ακουστούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
Η ανοιχτή αυτή επιστολή έχει ως αντικειμενικό σκοπό να ενημερώσει (ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ καθώς και του ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ) για τα εξής τα οποία θα χρειαστεί να τηρηθούν.
Η πρόσκληση που έχετε λάβει όλοι είτε ηλεκτρονικά, είτε με την παραδοσιακή μορφή, είτε τηλεφωνικά, έχει καταληκτική ημερομηνία αποδοχής. Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟ ΣΚΟΠΟ.
1ον την παρουσία σας στην εκδήλωση και στις συγκεκριμένες θέσεις που έχουν προβλεφθεί για τους προσκεκλημένους.
2ον την παρουσία σας στο Δείπνο.
Όσον αφορά το 1ο σκοπό, στην εκδήλωση προφανώς, είναι προσκεκλημένοι ΑΠΑΝΤΕΣ, είτε Αστακιώτες, είτε διαμένοντες σε διαφορετικό μέρος. Το νόημα της πρόσκλησης είναι ότι ο κάτοχός της μπορεί να παραμείνει σε συγκεκριμένο χώρο (διαβαθμισμένο) που θα έχει οριοθετηθεί
Εκτός του συγκεκριμένου χώρου και πάνω στην πλατεία, μπορούν να παρευρεθούν όλοι όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Όσον αφορά το 2ο σκοπό, οι κάτοχοι των προσκλήσεων θα έχουν το δικαίωμα να παραστούν στο δείπνο που θα παρατεθεί το βράδυ προς τιμή όλων των προσκεκλημένων. Χωρίς το συγκεκριμένο έγγραφο (βλ. πρόσκληση) δεν θα υπάρξει μέριμνα, ούτε πρόσβαση στον συγκεκριμένο χώρο. Είναι κατανοητό σε όλους, ότι η έγκαιρη ενημέρωση διασφαλίζει την όλη διαδικασία που χρειάζεται από την πλευρά μας, σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που θα παρατεθεί το δείπνο (εξασφάλιση φαγητού, οικονομική αποτίμηση, τήρηση πρωτοκόλλου στην κατανομή των τραπεζιών κ.λ.π).
Δεν θα υπάρξει καμία παρέκκλιση από την πλευρά μας τόσο στο πρόγραμμα όσο και στο πρωτόκολλο. Κανείς με όποια ιδιότητα, δεν θα γίνει αποδεκτός εάν δεν μας έχει κοινοποιήσει την αποδοχή της πρόσκλησης.
Για να δημιουργήσουμε μία εικόνα γιορτινή και όχι πολεμική με αντεγκλήσεις και απειλές, παρακαλούμε πολύ όπως μεριμνήσετε να είστε συνεπείς.
Ήδη μέχρι και σήμερα, ο αριθμός της αποδοχής της πρόσκλησης είναι μικρός. Γι’ αυτό προβαίνουμε και σε αυτή την ενημέρωση προκειμένου να αποφύγουμε την όποια παρεξήγηση με τον οποιοδήποτε.

--------------

ΣΗΜ. 1/ Προφανώς η επιστολή αυτή δεν απευθύνεται σε όσους έχουν ανταποκριθεί, είτε θετικά, είτε αρνητικά.
ΣΗΜ. 2/ Η θετική απάντησή σας πέραν των όσων προαναφέραμε, έχει και μία ακόμη παράμετρο.
Θα δοθούν σε όλους αναμνηστικά (εξαιρετικής κατασκευής) για να θυμούνται την συγκεκριμένη ημέρα. Επομένως, ο τελικός αριθμός των παρευρισκομένων θα είναι καταλυτικός για την κατασκευή των αναμνηστικών.
ΣΗΜ. 3/ Η πρόσκληση είναι ΑΤΟΜΙΚΗ, που σημαίνει ότι δεν μεταβιβάζεται.
ΣΗΜ. 4/ Η πρόσκληση είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και για ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε πέραν των ορίων που έχουμε θέσει ως προς την πληρότητα τόσο της πλατείας όσο (κυρίως) και του καταστήματος που θα παρατεθεί το δείπνο. Είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν για την αποφυγή παρεξηγήσεων κατά την άφιξή σας στην εκδήλωση.
Ας τιμήσουμε τον Ολυμπιονίκη μας, με μία εξαιρετική και από πλευράς οργάνωσης και από πλευράς παρουσίας εκδήλωση
Το πρώτο επαφίεται στον Σ.Α.Α.
Το δεύτερο σε εσάς.

Σας υπενθυμίζουμε τα τηλέφωνα:
  • ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΤΙΝΟΥ - Γραμματέας 6981797724.
  • ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ - Υπεύθυνος Social Media & ΜΜΕ 6934602585.
Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Σ.Α.Α.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.