Έκκληση του Προέδρου του Μύτικα για αυτονόητες συμπεριφορές.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Προέδρου Μύτικα.

Οι κάδοι που βρίσκονται στο χώρο της πλατείας έχουν μεταφερθεί λίγα μέτρα πιο πέρα δίπλα στο σχολείο. Παρακαλώ να τοποθετείτε τα σκουπίδια μέσα στους κάδους και όχι έξω. Να κόβεται τα χαρτοκιβώτια, για να έχουν λιγότερο όγκο και να μην γεμίζουν οι κάδοι.

3 σχόλια:

  1. Σωστά. Πολύ σωστά. Και για να το πάμε και λίγο παρακάτω φίλτατε πρόεδρε, καλό είναι να σταματήσουν οι συμπολίτες μας να αδειάζουν βόθρους στα φρεατια, να παίζουν βόλεϋ κάτω από ξενοδοχεία μία η ώρα το πρωί, να σταματήσουν να βαράνε μουσική οι της εστίασης ότι ώρα θέλουν εντελώς παράνομα λες και μόνο αυτοί έχουν παιδάκια και οικογένειες, να καθορίσει επιτέλους η δημοτική αρχή μια κυκλοφοριακή ρύθμιση, να επιβληθεί ωράριο στη χρήση της γλυστρας γιατί υπάρχουν και συμπολίτες που μένουν δίπλα και κοιμούνται στις 4 τα ξημερώματα και στις 5. Και πολλά άλλα. Μέχρι λοιπόν να γίνουν όλα αυτά, ας ελπίσουμε ότι δεν θα βρεθεί κάποιος να του γυρίσει το μυαλό και να κάνει καμιά βλακεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημενε/η, για το λιγοστο, πλεον, χρονικο διαστημα που εχει τουρισμο το χωριο μας, θα μπορουσαν οσοι ενοχλουνται να κανουν λιγη υπομονη, οπως κανουν τοσοι αλλοι. Ολο το χειμωνα ησυχια εχουμε, ενας μηνας το καλοκαιρι μας πειραξε?
      Γκρινιαζετε που παει το χωριο κατα διαολου και δεν ερχονται τουριστες, αλλα και τωρα που επιτελους καποιοι πανε να ασχοληθουν και προσπαθουν να κανουν κατι αξιολογο (μαγαζια, δημοτικη αρχη κ.ο.κ), παλι κατι βρισκετε να σας ενοχλει!
      Στην τελικη, αν σας ενοχλει τοσο πολυ η οχλαγωγια, υπαρχουν και οι ωτοασπιδες.

      Διαγραφή
    2. Οσο για τους βοθρους και την κυκλοφοριακή ρυθμιση, θα συμφωνησω απολυτα!

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.