Ετοιμάζεται μελέτη για την ανάπλαση σημαντικού μέρους του κέντρου της Κανδήλας.


Η μελέτη ενός νέου έργου είναι στα σκαριά, που είναι το ικανό και αναγκαίο πρώτο βήμα ώστε αργότερα με τη μελέτη στο συρτάρι του Δήμου, να γίνει η αναζήτηση του κατάλληλου χρηματοδοτικού εργαλείου. Μιλάμε για την ανάπλαση ενός σημαντικού μέρους του κέντρου της Κανδήλας, έργο αναγκαίο και απαραίτητο.
Η σημαντική επιλογή του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής, δηλαδή της πρόσληψης ειδικών συνεργατών Μηχανικών για να συνεπικουρήσουν την διαχρονικά υποστελεχωμένη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου, αποδεικνύεται κομβική κάθε μέρα και προς τη σωστή κατεύθυνση και ήδη έχει αποδώσει πολύ καλά και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή έπραξαν σωστά που έκαναν  τη συγκεκριμένη επιλογή και δεν πήγαν στο γνωστό και σύνηθες, να καλύψουν αυτές τις θέσεις με μοναδικό κριτήριο το μικροπαραταξιακό και ψηφοθηρικό πρόσκαιρο όφελος.
Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πιο νευραλγική υπηρεσία για την αναπτυξιακή πορεία των Δήμων, είναι η Τεχνική Υπηρεσία και με αυτό το κριτήριο προχώρησε σε αυτή την επιλογή ο Δήμαρχος, κάτι το οποίο το αναφέρει συνεχώς στα Δημοτικά Συμβούλια.
Οποιοσδήποτε Δήμος χωρίς πλήρη και λειτουργική Τεχνική Υπηρεσία, είναι Δήμος κουλός και στο Δήμο Ξηρομέρου οι λίγοι εργαζόμενοι που την στελεχώνουν, πάντα έτρεχαν και φυσιολογικά δεν προλάβαιναν να βγάλουν όλο τον μεγάλο φόρτο δουλειάς που τους αναλογούσε.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.