Πρόεδρος Αγράμπελου: Ο εθελοντισμός ενώνει...


Πηγή: Σελίδα Facebook
Προέδρου Αγράμπελου.

Ο εθελοντισμός ενώνει...
Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος εθελοντικά μαζευτήκαμε μερικοί Αγραμπελιώτες και 3-4 καλοί και ακούραστοι φίλοι από την Χρυσοβίτσα, έχοντας την βοήθεια του Δήμου Ξηρομέρου σκεπάσαμε τις λακκούβες που βρίσκονται στον (κοινό κάμπο) δρόμο Αγραμπέλου - Χρυσοβίτσας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ όλους τους εθελοντές, τον αντιπρόεδρο του συλλόγου μας Κώστα Μπαμπάνη , Γιώργο Φέρρα , Λάμπρο Βέλλιο, Θοδωρή Βέλλιο , Θύμιος Ντέμο , τον Αρμάντο , τον Γιάννη Μανούκα , τον μικρό μας Χρηστάκη Ζαχάκη , τον Πρόεδρο του πολιτιστικού μας συλλόγου Δημήτρη Μπολίκα , τον πρώην Πρόεδρο της κοινότητας Χρυσοβίτσας Σπύρο Ζορμπά , τον Ηρακλή Ζορμπά , τον Πρώην πρόεδρο και ιδρυτικό μέλος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Μάκη Ζορμπά, τον Γιώργο Καρούσο για την προμήθεια πινακίδων από την Περιφέρεια, τον Αντιδήμαρχο Σωτήρη Μακρή  και τέλος τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη που μας προμήθευσαν 3 μπετονιέρες μπετόν και έδωσαν μια λύση (έστω και προσωρινή) στο χρόνιο αυτό πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους των δύο αυτών χωριών αλλά και στους επισκέπτες τους.
Ο εθελοντισμός ενώνει και εμείς… δηλώνουμε παρών σε οποιοδήποτε κάλεσμα για να προσφέρουμε στον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ανδρωθήκαμε, ερωτευτήκαμε και συνεχίζουμε να αγαπάμε, πέρα από κάθε μορφής πολιτικών και προσωπικών σκοπιμοτήτων.












0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.