Καλό ταξίδι Γρηγόρη...


Σήμερα πρωί ξαφνικά, σε ηλικία 64 ετών, απεδήμησεν εις Κύριον ο συμπατριώτης μας Γρηγόρης Παπανικόλας (Γιαμάς). Το απόγευμα στις 06:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Μύτικα θα τελεσθεί η νεκρώσιμος ακολουθία, όπου θα τον αποχαιρετήσουν στο τελευταίο ταξίδι οι οικείοι του, οι φίλοι του και οι συμπατριώτες του.
Ένας καλός άνθρωπος που δεν τον είχαν πάρει τα χρόνια, πρόσχαρος που πραγματικά δεν ενοχλούσε κανέναν και με ένα χιούμορ μοναδικό, καλαμπουρτζής φοβερός.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα...
Καλό ταξίδι Γρηγόρη...

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.