Με απόλυτη επιτυχία η βαρκαρόλα στον Μύτικα Αιτ/νίας (φωτογραφίες και video).


Με απόλυτη επιτυχία, κατά γενική ομολογία όλων, χτες το βράδυ Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 στις 09:00 μ.μ., έγινε στον Μύτικα Αιτ/νίας η καθιερωμένη βαρκαρόλα, με συνδιοργανωτές το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου και τον Σύλλογο Γυναικών Μύτικα.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πολύ όμορφη στιγμή που χάρισαν στον Μύτικα, αλλά κυρίως τα συγχαρητήρια ανήκουν στους συμμετέχοντες, που με όρεξη βγάλαν τις βάρκες και τα σκάφη τους, σχηματίζοντας ωραίες παρέες και με ενθουσιασμό, πειράγματα, καλαμπούρια και χαρά, ξανοίχτηκαν στο ήρεμο Ιόνιο Πέλαγος, δημιουργώντας μία πολύ όμορφη εικόνα με τα δεκάδες πυροτεχνήματα και φωτοβολίδες που έπεσαν στον αέρα ή κρατούσαν τα χέρια τους.
Εμείς συλλέξαμε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν από πολλούς στα social media και αναμένουμε και άλλο υλικό από το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Γυναικών, που θα βγει τις επόμενες ημέρες (υπάρχει βίντεο και από drones).
Και του χρόνου με υγεία να ζήσουμε ακόμα πιο όμορφη βαρκαρόλα, με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή (η φετινή συμμετοχή ήταν ρεκόρ), απαραίτητα αυτή τη φορά με συνοδεία ποιοτικής μουσικής, το οποίο φέτος λόγω συνθηκών της πανδημίας covid, δεν ήταν δυνατόν να γίνει.
































4 σχόλια:

  1. Ας κάνουμε βαρκαρόλες τώρα που η θάλασσα είναι ακόμα ελεύθερη. Σε λίγο χρονικό διάστημα, ένας χρόνος; δύο; θα έχουμε τη νέα ΠΟΑΥ, οπότε βράστε λάχανα. Οι καπιταλιστές της θάλασσας θα κυριαρχούν όπου θέλουν. Τα συμφέροντα και το απύθμενο θράσος κάποιων, πρό ετών, έθεσαν τις βάσεις για την καταστροφή. Ο λαός του Ξηρομέρου όμως εκεί, ακλόνητος φρουρός τών εκτελεστών του......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ακομα και εάν χωροθετηθει σε βαρος της σωστής και ισορροπης αναπτυξης, αυτό δέν σημαίνει οτι θα πρεπει να σταματήσουμε τον δίκιο κοινωνικό μας αγώνα.

      Διαγραφή
  2. Ήταν μια καταθλιπτική βραδυά και όχι μια βραδυά γιορτής. Οι εναπομείναντες ντόπιοι και παραθεριστές, υποδέχθηκαν με μελαγχολία το φθινόπωρο. Ο χάρτινος Σεπτέμβρης της καρδιάς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσοι πρότειναν να σταματήσει η προσπάθεια της Επιτροπής Αγώνα και να αποδεχθεί η τοπική μας κοινωνία αποφάσεις μονόπλευρης ανάπτυξης και σε βάρος της Τουριστικής Περιοχής,
    ας αποχωρήσουν απο την Επιτροπή Αγώνα, παρά να παραμένουν
    και να υπονομεύουν το έργο και την κοινωνική αποστολή
    της Επιτροπής Αγώνα Δήμου Ξηρομέρου/Καλάμου-Καστού Λευκάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.