Στο ποσό των 6.022.934,55 € είναι τα έργα και οι προμήθειες με διαγωνιστικές διαδικασίες της διοίκησης Τριανταφυλλάκη ως σήμερα.


Με την βοήθεια του Excel καταγράψαμε το ύψος του ποσού που αφορά διαγωνιστικές διαδικασίες (μειοδοτικές δημοπρασίες) ως σήμερα, της δημοτικής αρχής του γιατρού κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Αφορά διαγωνισμούς που:
  • Ανακοινώθηκαν στο site του Δήμου.
  • Βρίσκονται σε εξέλιξη.
  • Βρίσκονται στα τεύχη δημοπράτησης.
Το αρχείο excel αποτελείται από 5 στήλες:

1: Α/Α
2: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
3: ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
4: URL
5: ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Με βάση λοιπόν τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε, έχουμε να κάνουμε με 16 διαγωνιστικές διαδικασίες, συνολικού προϋπολογισμού έξι εκατομμυρίων είκοσι δύο δύο χιλιάδων, εννιακοσίων τριάντα τέσσάρων ευρώ και πενήντα πέντε λεπτών (6.022.934,55 €).
Τα αριθμητικά στοιχεία δείχνουν ότι οι διαγωνισμοί υπερτερούν κατά πολύ των απ' ευθείας αναθέσεων στον Δήμο Ξηρομέρου.
Δείτε το αρχείο excel εδώ.

4 σχόλια:

  1. Με το θέμα των απευθείας αναθέσεων του δήμου μας και όταν προκύπτουν επείγουσες ανάγκες για την άμεση αποκατάσταση βλαβων στα δίκτυα ύδρευσης και βλάβες μηχανολογικές και ηλεκτρικες, στα παρα πολλα αντλιοστάσια του συστημστος ύδρευσης των κοινοτήτων του δήμου μας,
    η δημοτική αρχή μπορει να εξετάσει το ενδεχόμενο προκήρυξης μειοδοτικού διαγωνισμού με 3ετή εως 5ετή σύμβαση μεταξύ του δήμου και του μειοδότη αναδόχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο βελούτσας τις απ ευθείας αναθέσεις της δεύτερης χρονιάς γιατί της έβγαλε 235 και εσύ 134?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά τις έβγαλε τόσο γιατί εμείς όπως σαφώς αναφέραμε δεν καταγράφαμε ούτε επί Γαλούνη, ούτε επί Τριανταφυλλάκη αυτές που είναι κάτω από 1000 ευρώ και τα τροφεία των παιδικών σταθμών. Όπως εμείς οι ίδιοι αναφέραμε υπάρχουν δεκάδες τέτοιες μικρές απ ευθείας αναθέσεις. Επί Γαλούνη ξεπερνούσαν τις 200 κάθε χρόνο, που δεν τις καταγράφαμε. Δεν μας διέφυγαν λοιπόν καθόλου όπως ψευδώς αναφέρουν κάποιοι ενώ ξέρουν την αλήθεια για τις δικές τους γνωστές σκοπιμότητες.
    Τώρα για αυτά που λέει ο Βελούτσας για εντυπώσεις, σκοπιμότητες και άτυπα γραφεία τύπου, όλοι καταλαβαίνουνε τι συμβαίνει μην ανησυχεί. Ο ρόλος καθενός γνωστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΠΛΟΚΕΡ.... ΕΙΣΑΙ ΣΑΦΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.