Τα λόγια στερεύουν... η θλίψη ανείπωτη... κουράγιο...


Όταν χτύπησε πένθιμα η καμπάνα του Αη Νικόλα στον Μύτικα, σήμερα στις 2 περίπου του μεσημέρι, η είδηση συγκλόνισε και στενοχώρησε όλους τους κατοίκους του Μύτικα που αγάπησαν και αγαπούν αυτή την οικογένεια, όταν έμαθαν ότι στο Αγρίνιο που πλέον διαμένουν, συνέβει αυτό το τόσο τραγικό γεγονός.
Συλλυπητήριά παππά Γιώργη και Πολυάννα και σε όλη την οικογένεια και τους συγγενείς για την απροσδόκητη  και ξαφνική απώλεια του πολυαγαπημένου σας παιδιού.
Πραγματικά είμαστε όλοι συγκλονισμένοι στον Μύτικα και δεν μπορούμε να συνέλθουμε από την τραγική είδηση για τον χαμό ενός παιδιού 14 Μαΐων...
Τα λόγια στερεύουν... η θλίψη ανείπωτη... κουράγιο...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.