Ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου Ξηρομέρου, από την παράταξη Τριανταφυλλάκη.Πριν λίγο σύμφωνα με επαληθευμένες πληροφορίες ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πάνος Γκόλιας απέστειλε αίτηση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη του Δημάρχου Ξηρομέρου, Γιάννη Τριανταφυλλάκη (ΞΗΡΟΜΕΡΟ – ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ).
Ο κ. Γκόλιας σύμφωνα με πληροφορίες του xiromeronews έχει καταθέσει αίτηση, για την Ανεξαρτητοποίηση του καθώς και αίτηση για την αντικατάστασή του από τις επιτροπές που συμμετέχει.
Αυτή η ανεξαρτητοποίηση αλλάζει τις ισορροπίες στις έδρες του ΔΣ Ξηρομέρου αφού πλέον οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι γίνονται δύο.
Η κατανομή των εδρών είναι, η παράταξη του κ. Τριανταφυλλάκη πλέον έχει 12 έδρες, η παράταξη του κ. Γαλούνης έχει 7 έδρες, η παράταξη του κ. Στάικου έχει 4 έδρες, η παράταξη του κ. Κομπλίτση 2 έδρες, καθώς και οι δύο ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι.

6 σχόλια:

 1. Ανεξάρτητοι ΚΚΕ, σημειωσατε Χ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αναμενόμενο απο καιρό. Δεν έγινε αντιδήμαρχος και έφυγε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ. ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γιάννης Καρναβάς7 Σεπτεμβρίου 2021 - 6:18 μ.μ.

  Φίλτατε και χωριανέ Πάνο....Η ποράξη σου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολιτική ευθυξία, και τούτο διότι , οφείλεις την εκλογή σου κάτω απ την ομπρέλα της παράταξης, ως εκ τούτου λοιπόν το Δίκαιον , αν δεν συμφωνείς με τις ενέργειες της Παράταξης < είναι να αρνηθείς την Εδρα.....) η Ανεξαρτοιποίηση , Νόμιμη μεν , αλλά Αδικη δε .....Πάντως καλή επιτυχία σε ότι επιλέξεις στο μέλλον !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εάν οντως υπήρχε διαφωνία του παραιτηθέντος αντιδημάρχου με την κυρίαρχη πολιτική γραμμή της δημοτικής του παράταξης,
  πολύ σωστα και δημοκρατικά έπραξε η δημοτική του παραταξη και δέν τον διέγραψε, αλλά ελεύθερα αποφασισε ο παρατηθείς αντιδήμαρχος την έξοδό του.
  απλός υποστηρικτής της δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
  του δήμκυ μας: 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. διόρθωση : πρώην αντιδήμαρχος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.