Η ΣΗΜΑΝΣΗ των δρόμων του Μύτικα! ΣΗΜΕΡΑ. Νέο τροχαίο ατύχημα!


Η ΣΗΜΑΝΣΗ των δρόμων του Μύτικα!
ΣΗΜΕΡΑ
Νέο τροχαίο ατύχημα!

Του Νίκου Θωμά Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.

Δεν στέγνωσε η μελάνη του άρθρου μου, που δημοσίευσα προ ολίγων ημερών, για την έλλειψη ΣΗΜΑΝΣΗΣ των δρόμων του Μύτικα, δίνοντας ιδιαίτερη επείγουσα προτεραιότητα στη ΣΗΜΑΝΣΗ των έξι (6) διασταυρωμένων δρόμων πλησίον των Σχολείων του Μύτικα, Λυκείου, Δημοτικού, Νηπιαγωγείου και ιδού το θαύμα εγένετο!
Σήμερα 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 01:30 το μεσημέρι, μια εργαζόμενη γυναίκα από τη Κανδήλα επιβαίνουσα σε δίκυκλο, για να αποφύγει τη σύγκρουση με το αντιθέτως ερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο, φρέναρε απότομα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το δίκυκλο μηχανάκι μαζί με την επιβαίνουσα, η οποία τραυματίστηκε στο πόδι της.
Ο οδηγός από το Αρχοντοχώρι, κατέβηκε από το αυτοκίνητο αμέσως, σήκωσε τη γυναίκα και το δίκυκλο. Αμέσως και εγώ βγήκα από το γραφείο μου, τη ρώτησα αν τραυματίστηκε και αν χρειάζεται βοήθεια. Τη συμβούλεψα για παν ενδεχόμενο, αφού ανέβηκε στο δίκυκλο, να πορευτεί για το Κέντρο Υγείας Μύτικα.
Αυτά τα δυσάρεστα, καθημερινά, επικίνδυνα φαινόμενα, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ, συμβαίνουν στη δική σας ανήκουσα Διοικητική Περιφέρεια, στον Μύτικα Αιτ/νίας και ΟΧΙ εις Παρισίους...
Στις 13 Σεπτεμβρίου θα περάσουν από τους δρόμους αυτούς οι ΑΝΗΛΙΚΟΙ Μαθητές, τα παιδάκια του Νηπιαγωγείου!
Έχουμε ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΔΤΑΤΕΨΟΥΜΕ!

Μύτικας 7 Σεπτεμβρίου 2021

Νίκος Θωμά Νταής, σ. Συμβολαιογράφος
Επίτιμο Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιταλικού Τύπου
FEDERAZIONE NAZIONALE STAMPA ITALIANA (FNSI)

4 σχόλια:

 1. Αλέξης Παπαναστάσης8 Σεπτεμβρίου 2021 - 2:12 μ.μ.

  Επιτέλους θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην κυκλοφοριακή<> γενικότερα στον Μύτικα!Δήμαρχε προβείτε στις δέουσες ενέργειες.Ο λαός θα σας <>!Πιστέψτε με !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αλέξη ξαναστείλε το επώνυμο σχόλιο σου χωρίς τα συγκεκριμένα εισαγωγικά τα οποία είναι στοιχεία της html και τα κρύβει.

  ΦΙΛΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αλέξης Παπαναστάσης8 Σεπτεμβρίου 2021 - 3:34 μ.μ.

  Επιτέλους θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος στο κυκλοφοριακό κομφούζιο του Μύτικα!Δήμαρχε προβείτε στις δέουσες ενέργειες! Πιστέψτε με, o λαός θα σας ...αίνει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ας δοθεί ενα τελος σε αυτη την θλιβερή κατασταση της κυκλοφοριας και του πάρκινγκ στον Μυτικα !!! Μεχρι τωρα κατήγγειλα την πρακτικη και αισθητικη εικονα του χωριου !!! Τωρα ομως καταντάει και λίαν επικίνδυνο !!! Δειτε πως αλλα νοικοκυρεμένα χωρια λύσανε αυτο το προβλημα!! Ζουμε στον 21ο αιώνα !!!Ειναι θεμα θέλησης πια και αποφασιστικότητας !!!! Και καποιοι να μην περιμένουν να φύγω για να μετακομίσουν τα λουλούδια μου και να κανουν ιδιωτικο πάρκινγκ !!! Η αισθητικη τους με ξεπερνά !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.