Έγιναν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Super Market στον Μύτικα Αιτ/νίας, της οικογένειας Λιότου.


Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 07:00 μ.μ., τα εγκαίνια του νέου μεγάλου καταστήματος Super Market στον Μύτικα Αιτ/νίας, της οικογένειας Λιότου.
Οι προσκεκλημένοι που παραβρέθηκαν για να ευχηθούν καλές δουλειές πάρα πολλοί, με την οικογένεια Λιότου να μοιράζεται μαζί με όλο τον κόσμο την χαρά της για την νέα αυτή προσπάθεια στο επιχειρήν και τους προσκεκλημένους να απολαμβάνουν τα ωραία εδέσματα και κεράσματα που υπήρχαν στον καλαίσθητο και πλούσιο μπουφέ που είχε στηθεί στον υπαίθριο εξωτερικό χώρο του καταστήματος.
Εμείς θα επαναλάβουμε ξανά το πιστεύω μας, ότι το μέλλον του Μύτικα αλλά και όλης της Δ.Ε. Αλυζίας, είναι η τουριστική ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον και στην ομορφιά που μας περιβάλλει, που επιτρέπει σε ντόπιους αλλά και ξένους να επενδύουν στον Μύτικα και στη Δ.Ε. Αλυζίας, να παραμένουν οι νέοι εδώ αφού βρίσκουν δουλειά, να δημιουργούν οικογένειες και ο τόπος να είναι ζωντανός και να μην φθίνει δημογραφικά.
Υγεία να έχετε και καλές δουλειές συμπατριώτες.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.