Πρόταση υποβάθμισης, από 4θέσιο σε 3θέσιο για το Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο, από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Τ.Κ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΙ ΛΙΓΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Τ.Κ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Υποβαθμίσεως το ανάγνωσμα σε συνέχεια....
Μετά τις ιχθυοκαλλιέργειες, τα φωτοβολταϊκά, τις ανεμογεννήτριες, τα βιοκαύσιμα, το κλείσιμο των υποκαταστημάτων των τραπεζών και ότι άλλο αναπτυξιακό, η υποβάθμιση του τετραθέσιου Δημητρούκειου Δημ. Σχολείου Βασιλόπουλου-Καραϊσκάκη σε τριθέσιο.
Το Υπουργείο Παιδείας, με αρχείο excel, την περασμένη Παρασκευή, ανακοινώνει την υποβάθμιση Δημοτ. Σχολείων, και σε αγαστή συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, προκρίνει και το Δημητρούκειο Δημ. Σχολείο.
Ο στόχος προφανής.. Η μη κάλυψη των υπαρχόντων κενών και οι περικοπές. Έτσι, αντί για νέες προσλήψεις διδακτικού προσωπικού, ψαλιδίζουμε τις υπαρκτές ανάγκες.
Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι το φούσκωμα των τμημάτων με πάνω από 25 Μαθητές, τη στιγμή που οι ανάγκες μετά από δυο (2) χρόνια πανδημίας, απαιτούν αραίωση των τμημάτων.
Ως κοινωνία, δεν μπορούμε να παραμένουμε άλλο αδρανείς σε τέτοιες πολιτικές.
ΚΑΛΟΥΜΕ πριν από όλους την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο, τους κατοίκους, το Διδασκαλικό προσωπικό, τις Κοινότητες να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ - ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ.
Άμεσα, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μαζί με τα Τοπικά Συμβούλια και τους εμπλεκόμενους φορείς.
Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

2 σχόλια:

  1. Πόσοι μαθητές είναι γραμμένοι κύριοι στο σχολείο σας; 20, 30, 40, 50; πόσοι. Πείτε μας κ εμάς που δε γνωρίζουμε για να καταλάβουμε πόσο άδικη είναι η πολιτική αυτή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως απλός υποστηρικτής της δημοτικής συλλογικότητας/παράταξης
    του δήμου μας : 《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》 θα ηθελα να ρωτήσω τα προεδρεία των δύο γειτονικών κοινοτήτων του δήμου μας Βασιλόπουλου-Καραίσκάκη
    -εάν είναι καλύτερα για τα μικρά παιδιά των δύο εν λογω κοινοτητων του δήμου μας, η επανίδρυση απο τις υπηρεσιες του δήμου μας του παιδικού σταθμού στην κοινότητα Καραϊσκακη του δήμου μας και ως ήταν παιδικός σταθμός εως το ετος 2015.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.