Εικόνες και βίντεο από το αποτύπωμα της κακοκαιρίας στον Αστακό. Ο Δήμος Ξηρομέρου συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις (βίντεο & φωτογραφίες).


Ενώ στις Δ.Ε. Αλυζίας και Φυτειών δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα (στην Κανδήλα κόπηκε το ρεύμα χθες για 12 ώρες περίπου από βλάβη στο δίκτυο), ένα δύσκολο βράδυ έζησε χθες η Δ.Ε. Αστακού και ιδιαίτερα ο Αστακός.
Οι πληροφορίες που μας έρχονται με εικόνες και βίντεο, δείχνουν τις συνέπειες της κακοκαιρίας.
Ο Δήμος Ξηρομέρου από την πρώτη στιγμή, ήταν ενημερωμένος για αυτό που έρχεται και είχε προετοιμάσει όλα τα μέσα που διαθέτει, ώστε να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις, με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους επί τόπου. Παρόν και η Περιφέρεια επίσης.
Μάθαμε ότι 2-3 σπίτια είχαν πρόβλημα με εισροή υδάτων, μία σημαντική υποχώρηση του δρόμου μετά την αερογέφυρα στο δρόμο Αστακός - Μύτικα (100 μετρά μετά το ύψος που στρίβουμε για τα ενοικιαζόμενα Bungalows), όπου παρενέβη το μηχάνημα του Δήμου παρουσία Αστυνομίας και των αρμόδιων Αντιδημάρχων, γιατί ήταν επικίνδυνο και εφιστούμε προσοχή στους οδηγούς, και πρόβλημα πάλι στο Κοιμητήριο Αστακού, με τα νερά να το πλημμυρίζουν. Επίσης πολλά φερτά στους δρόμους, αντικείμενα και κλαδιά λόγω και του δυνατού αέρα.
Στις περιπτώσεις εισροής υδάτων στις οικίες και στο Κοιμητήριο, με επέμβαση της Πυροσβεστικής και του Δήμου έγινε και γίνεται άντληση των νερών και όσο αφορά τις οικίες, θα πρέπει να στηριχθούν οι άνθρωποι με αποζημίωση για την οικοσυσκευή και τις άλλες ζημιές, ώστε να βοηθηθούν έστω και αυτό το λίγο, γιατί η ψυχική οδύνη να βλέπεις το σπίτι σου πλημμυρισμένο δεν αποζημιώνεται με τίποτα.















2 σχόλια:

  1. Αυτή η διοίκηση μόνο για φωτογραφίες κάνει,για τίποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο δημος ξηρομερου αντεξε γιατι ο φοβος γι αυτο που το ηξεραν και το περιμεναν τους ειχε κανει ολους να ειναι απικο
    περιφερεια δημος αστυνομια πυροσβεστικη ολη μερα εξω
    τους εβλεπαν ολοι
    δημος αγρινιου και μεσολογγιου εκει πνιγηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.